Terug naar de homepagina
Proces Engineer Productie

Functieomschrijving

Als Proces Engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid, kwaliteit, innovatie, capaciteit, doorlooptijd, kostreductie, automatisatie, milieu, enz. Je denkt proactief na over innovaties.

In de rol van Proces Engineer sta je in voor het specifiëren, inkopen, implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget.

Je standaardiseert, schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids-, kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen.

Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerkers en je overlegt constant met de R&D-, IT- en aankoopafdeling.

Profielomschrijving

Je bent in het bezit van een technische Bachelor of Master en hebt minimum 5 jaar ervaring als proces engineer.

Kennis van productietechnieken is een pluspunt.

Je bent leergierig en deelt met plezier je kennis en ervaringen met anderen. 

Communicatie is een van jouw sterke punten.

Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou steeds van prioritair belang. 

Aanbod

Een professionele en goed uitgeruste werkomgeving binnen een groeiend en innoverend bedrijf. Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde functie en krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring. 

Keywords

Solliciteer voor deze vacature